• Orbita heeft nieuws
    te melden

Orbita ontwerpt woonschuur in Wierden

September 2017

De door Orbita in samenwerking met Atelier ROAD ontworpen woonschuur aan de Stegeboersweg 13 in Wierden is door de welstandsarchitect positief beoordeeld. We hebben de plannen verder uitgewerkt en de aannemer zal in oktober met de bouw starten.

Lees meer

Liefde voor Twents dialect

Maart 2017

Johannes Dollen is een liefhebber van het Twentse dialect, vandaar dat jaarlijks deze advertentie geplaatst wordt in het uitvoeringsboekje van de Toneelgroep Notter.

Download de advertentie

Orbita ontwerpt woonboerderij in Wierden

Herfst 2014

Mysterieus, duurzame woonboerderij in Wierden. Een artikel in het magazine WIT (Wonen in Twente).

Lees meer

Orbita begeleid bouw woning Diepenheim

Juni 2014

De door Atelier ROAD uit Zwolle ontworpen woning in een nieuwbouwwijk in Diepenheim is door de welstandsarchitect positief beoordeeld. ROAD heeft de plannen verder uitgewerkt, de aanvraag omgevingsvergunning is ingediend en zij heeft Orbita verzocht om de nieuwbouw te begeleiden, de aanbesteding te verzorgen, de bouwdirectie te voeren en de bouwvergaderingen te leiden.

Lees meer

Kunst is niet elitair of deftig

November 2013

De familie Dollen is verknocht aan kunst en architectuur. Sectoren die het moeilijk hebben. Is de kentering nabij?

Lees meer

Orbita ontwerpt woonboerderij in Wierden

Mei 2012

De door Orbita in samenwerking met Atelier ROAD ontworpen woonboerderij aan de Enterweg 18 in Wierden is in januari 2012 zowel door de welstandsarchitect als door de ervenconsulent heel positief beoordeeld. We kunnen nu de plannen verder uitwerken.

Lees meer

Interieurontwerp kantoorpand Alfa in Nijverdal

Maart 2012

Orbita heeft in samenwerking met atelier ROAD een duidelijke visie ontwikkeld voor het interieur en de inrichting van het nieuwe kantoorpand van Alfa Accountants en Adviseurs in Nijverdal. Het belangrijkste doel van ons, als interieur ontwerpers, was het integreren van de interieur- en exterieurarchitectuur van dit nieuwe pand op een fraaie zichtlocatie. Onze visie is overgenomen door de opdrachtgever en is vertaald in een concreet interieurontwerp dat door ons inmiddels geheel is uitgewerkt.

Lees meer

Succesvolle samenwerking met atelier ROAD uit Amsterdam

December 2011

Orbita kiest bewust voor de inbreng van jong en aanstormend talent. Recent hebben we dan ook een aantal projecten aangepakt in samenwerking met atelier ROAD, een klein maar breed geori├źnteerd bureau uit Amsterdam.

Lees meer

Orbita ontwerpt nieuwbouw van Maser Engineering te Enschede

November 2008

Orbita is gewend samen te werken met zakelijke opdrachtgevers, adviesbureau's, constructeurs, installatiebedrijven en bouwbedrijven. Vooral als de opdrachtgever een niet alledaags oorspronkelijk ontwerp wenst en er op technisch en organisatorisch opzicht aan bijzondere eisen moet worden voldaan, kan de opdrachtgever rekenen op de knowhow van Orbita en de met haar samenwerkende partijen.

Lees meer

LAATSTE
NIEUWS

Orbita ontwerpt woonschuur in Wierden

De door Orbita in samenwerking met Atelier ROAD ontworpen woonschuur aan ...

Steun aan Twents dialect

Johannes Dollen is een liefhebber van het Twentse dialect, vandaar dat ...

Orbita Architectuur

Vestigingsadres
Tolgaarde 22
7642 EZ Wierden
Direct contact
T  06 1500 7247
E   dollen@orbita.nl

U kunt voor meer informatie contact
opnemen met Johannes Dollen